Čistač Pluća


Ako ste zainteresirani da očistite svoja pluća,
 nastavite čitati dalje...
Dali Vas je strah ako prestanete pušiti da:
·        Će Vam se javiti strašni bolovi u fazi odvikavanja
·        Se nećete moći nositi sa stresom
·        Nećete moći ispravno misliti
·        Se nećete moći opustiti
·        Ćete se grozno osjećati
·        Nećete moći uživati u ispijanju kafe
·        Nećete moći naći novog prijatelja

Ko je Ikada Čuo za Pušača sa Čistim Plućima!
Da odmah nešto razjasnimo: Ovdje nam nije namjera da Vam držimo predavanja o Vašim pušačkim navikama niti mi podržavamo pušenje, radi očitih razloga. Hakimsaab`s  Čistač Pluća Za Pušače može biti podjednako dobro korišten i kod onih koji žele prestati pušiti i time učiniti svoja pluća i tijelo zdravijim što je prije moguće.
Očistite Svoja Pluća Prije Nego Postanu Potpuno Blokirana

Vjerujemo da minimum za jednog pušača treba biti da barem redovno očisti svoja pluća. Ako ste upoznati sa poznatim filmom ili knjigom „Oliver Twist“, onda ćete znati da su u doba Viktorijanske Engleske mala djece bila slana unutar dimnjaka da očiste čađu, jer je čađa bila neizbježna pojava radi loženja drva ili uglja u kućama. Tokom vremena čađ bi u potpunosti blokirala dimnjak.
Mnoga djeca u dobi od samo 4-5 godina starosti su umirali pri čišćenju potpuno blokiranih dimnjaka.
Vaši zračni kanali unutar Vaših pluća mogu postati blokirani na potpuno isti način, i ako se ništa ne poduzme, može dovesti do pojave raka pluća i bolesti srca. Pluća mogu postati potpuno obložena katranom u roko od nekoliko godina ili desetljeća. Jednom stvorena blokada može dovesti do jakih bolova u prsima i do divljanja stanica, što vodi razvoju raka u plućima, grlu ili ustima.
Kao što je potrebno mijenjati ulje i zračne filtere kod Vašeg auta, da mebi došlo do ozbiljnih oštećenja koja vode do otkazivanja motora i mnogo većim računom za popravke, tako je i sa Vašim plućima. Naravno, ne možete dobiti nova pluća, ali NE PODUZIMANJE NIČEGA NIJE OPCIJA. Upravo iz ovog razloga, minimum kojim možete sebe osigurati je da redovno pročistite svoja pluća.
Mnogo Više Nego Obični Sirup za Kašalj
Dr Gabriel's  Čistač Pluća Za Pušače je mnogo više nego obični sirup za kašalj, jer smo prepoznali mnoge druge koristi koje imaju pušači od njega nego ne-pušači. Ispod se nalazi lista karakterističnih simptoma koje imaju pušači pored kašlja, a pri kojima Dr Gabriel's  Čistač Pluća Za Pušače itekako pomaže i za koje je posebno formuliran:
·        Loše stanje kože. Iz razloga što pušenje sužava krvne sudove, može doći do stanja da kisik i hranjive tvari ne mogu doprijeti do kože u dovoljnim količinama – upravo razlog zbog kojeg koža pušača često izgleda blijeda i nezdrava. Italijanska studija je pokazala vezu između pušenja i nastajanja psorijaze.
·        Loš zadah. Pušenje uzrokuje stanje poznato pod engleskim nazivom „halitosis“, u prevodu loš zadah iz usta.
·        Umanjene fizičke sposobnosti. Pušači se obično ne mogu natjecati sa ne-pušačima u fizički zahtjevnim zadacima, jer fizičke posljedice pušenja (kao što su ubrzan rad srca, loša cirkulacija i nedostatak daha) dovode do pada fizičkih sposobnosti tijela.
·        Veći rizik od ozlijeda i duže vrijeme oporavka. Pušenje utječe na fizičku sposobnosti tijela da proizvodi kolagen, pa obično zato sportske ozljede, kao što su oštećeni ili istegnuti ligamenti, zahtijevaju mnogo više vremena da zarastu kod pušača, nego što je slučaj kod ne-pušača.
·        Povećan rizik od nastanka bolesti. Studije pokazuju da su pušači podložniji prehladama, gripi, bronhitisu i upali pluća nego ne-pušači. Isto se odnosi i na ljude koji imaju astmu – više pobolijevaju ako puše (ili često ako se čak samo i nalaze u okolini u  kojoj se puši). Tako i tinejdžerima pušačima nedostaju hranjive tvari potrebne za rast, razvoj i gradnju jakog imunološkog sistema, jer koriste pušenje kao mehanizam za mršavljenje. Umjesto hrane – oni zapale.

Jedinstven Produkt Koji Čisti Pluća
Bilo Kojeg Pušača
Lično formuliram herbalne produkte za svoje klijente većinu svog života, a prije mene su to činili moji preci u nizu dugom 7 generacija. Ova formula  je tako dizajniran da pročisti pluća pušača i na taj način otkloni većinu simptoma koje osjete, a posebno je nemjenjen onima koji shvataju da pušenje ima negativne posljedice koje ne smiju ignorirati.. Dr Gabriel's  Čistač Pluća Za Pušače omogućava pušaču da pročisti svoja pluća, kao što bi to učinili i za dimnjak u prošlosti, da bi spriječili potpuno začepljenje.
Djeluje na način da čisti krv, smanjuje iritaciju u grlui plućima, smanjuje upalu i snadbijeva tije sa velikom dozom antioksidanata, da bi reducirali i uklonili oksidante koji ulaze u organizam pri pušenju. Jedan od njih je i ugljen-monoksid.
Naravno, proporcijalno koliko dugo pušite, toliko Vam je i veća potreba za čišćenjem pluća.
Ako ste redovni pušač, ili čak povremeni, i želite poduzeti nešto po pitanju svojih pluća, onda dopustite Dr Gabriel's  Čistač Pluća Za Pušače da Vam pomogne da pročistite svoja pluća. To je minimalno osiguranje, koje Vam je potebno kao pomoć u borbi protiv razvoja opasnih i smrtonosnih bolesti.

Ovo su uobičajene koristi koje redovnom upotrebom možete
očekivati od Čistača Pluća u roku od 2-4 sedmice:
·        Olakšanje pri bronhitisu i stalnom kašlju
·        Smanjenje iritacije nosa, usta i grla
·        Smanjenje sušenja nosne i usne šupljine
·        Poboljšanje cirkulacije krvi u rukama i nogama
·        Poboljšanje stanja vaše kože
·        Mirniji san
·        Pojačanje moći pamćenja
·        Prestanak brige o raku pluća

Prestanite se zavaravati da je sve OK!
 Reagujte SADA prije nego bude prekasno!

CIJENA 280gr  25,50 KM

CIJENA DOSTAVA: 6,00 KM



0 komentari:

Objavi komentar

Zabranjeno reklamiranje drugih stranica u komentarima bez odobrenja. Hvala na razumijevanju.