Preparat za Miran San

Tajna da se konačno naspavate bez upotrebetableta za spavanje!
Da li patite od ovih simptoma nesanice:
  •  Da li imate problem sa nedostatkom kvalitetnog sna?
  •  Da li Vam se često događa da se probudite usred noći?
  •  Da li doživljavate problem zvani "NEPRESPAVANA NOĆ"?
  •  Osjećate li se pospano tokom cijelog dana?
  •  Osjećate li se iscrpljeno radi nedostatka sna?
Ako je tako nastavite čitati.... 
BEZUVJETNA GARANCIJA
Moja lična garancija povrata novca, 100% bez gnjavaže i ispitivanja:
“Ako niste u potpunosti zadovoljni sa rezultatima, ako niste imali koristi ili Vam je bilo gubljenje vremena, u potpunosti ću Vam vratiti Vaš novac i zahvaliti Vam se što ste mi dovoljno vjerovali da prije svega probate.”
Dr Gabriel
Ovo je tipično što možete očekivati u roku od 30 minuta nakon upotrebe:
  • Miran san bez nemira i okretanja u krevetu*
  • Spavanje u jednom komadu bez buđenja bezbroj puta*
A ujutro:
  • Ćete se probuditi odmorni, čistog uma i puni energije*
Ali, ako iz nekog razloga ne budete spavali "kao beba" i nakon buđenja se ne osjećali kao milijun dolara, u tom slučaju jednostavno nazovite našeg agenta u bilo koje doba i u potpunosti ćemo Vam vratiti Vaš novac!
Da bi zaspali KADA želite i KAKO želite,
Dr Gabriel
P.S. Sebi dugujete da doživite najljepše spavanje ikada.Osjetite svoje najbolje fizičko, mentalno i emocionalno stanje. Zato nemojte čekati pitajući se da li Dr Gabriel`s Miran San može promijeniti Vaš život ... samo probajte i neka miran san uradi svoje.
P.S.2 Nedavne studije su pokazale da dobar san pomaže da izgledate zdravo, mislite oštro, pa čak i ojačava Vaš imunološki sistem.
*Ove tvrdnje nisu evaluirane od EFSA. Ovaj produkt nema karakter niti namjeru da dijagnozira, tretira, liječi ili preventira bilo koju bolest ili stanje.
Dragi izmoreni prijatelju,
Tajna dobrog zdravlja je oduvijek bila – odmoriti se kada Vam je potrebno i kada to želite. U ritmu života kojeg danas živite, jedva da se možete sjetiti zadnjeg puta kada ste se dobro naspavali. Poremećaj spavanja je nešto što svako doživi u životu, prije ili kasnije - od običnog poremećaja sna do nespavanja cijele noći. Poremećaj može varirati od čovjeka do čovjeka, ali posljedice su vrlo slične.

Zamor koji osjećate nije 
samo obična nelagoda
Kada se dobro ne naspavate možete dovesti sebe, svoju porodicu i mnoge druge u opasnost:
1. Prijevremeno starenje. Znate kako se osjećate nakon samo jedne neprespavane noći: umorni ste, iscrpljeni i nedostaje Vam „ono nešto“ što Vam je potrebno. Ne dopustite da Vam nesanica oduzme vitalnost!
2. Povremeni  nedostatak sna može utjecati na svaki aspekt Vašeg privatnog života - od izostajanja sa važnih događaja do izostanka dovoljne količine i kvalitete intimnosti koju djelite sa svojom voljenom osobom.
3. Potencijalno nesigurna vožnja. Vjerojatno ste čuli mnogo puta: "Vozač zaspao za vrijeme vožnje i poginuo....“
4. Smanjena učinkovitost na poslu. Kada ste umorni, Vaše reakcije su sporije, imate poteškoća sa koncentracijom i Vi jednostavno ne igrate svoju "najbolju igru". Drugim rječima Vaše radne sposobnosti mogu patiti. Možete sebe dovesti u nekonkurentniju poziciju na poslu, samo ako se Vaše kolege uvijek dobro naspavaju.
5. Ugrožavanje zdravlja sa štetnim stimulansima. Kada doživite nedostatak sna dali se okrenete kafama, energetskim pićima ili jednim od onih "one-shot" stimulansima? Potencijalni negativni zdravstveni učinci kronične upotrebe kofeina su već dobro poznati. To je začarani krug: stimulansi koje "trebate" da Vas probude (nakon loše prospavane noći) ustvari mogu izazvati nesanicu.
Svakodnevna pojava poremećaja sna doprinosi nizu negativnih učinaka na zdravlje. Što više zanemarujete problem, Vaše stanje se sve više pogoršava. Na kraju ste primorani da uzmete jake tablete za spavanje unatoč negativnim nuspojavama koje Vas mogu dovesti do depresije i ovisnosti o tabletama.

A s druge strane:
Dobar san svaki dan, pomaže Vam:
-da ostanete u formi
-da se osjećate svježe
-da budete energični
-da se pokažete u najboljem svijetlu
-da prevaziđete bolesti
-da se nosite s fizičkim i psihičkim pritiskom na bolji način

Da, živite bolje, kada spavate bolje!

Bilo da je 8 sati ili ne, radi se o KVALITETI Vašeg sna koja je najvažnija. Nekvalitetan san može koštati ne samo Vaše zdravlje nego i Vaš ​​posao, Vaše prijatelje pa čak i Vašbrak. Pa i ako mislite da ste dobro spavali ovih dana, nemate pojma šta propuštate. Dobar san ne samo što obnavlja Vašu energiju - san također podržava gotovo svaki aspekt Vašeg zdravlja. 
Uz stabilan raspored spavanja, otkrit ćete kako mnoge važne funkcije u tijelu dolaze do izražaja, odnosno povećavaju svoje sposobnosti. Vaša moždana sposobnost povećava fokusiranost, pamćenje i vještine rješavanja problema - tako da se nećete mnogo brinuti o gubljenju ključeva od automobila ili zaboravljanju imena!
I uz zdravo spavanje, Vaš imunološki sistem može postati jači nego ikada prije – time pospješujete prirodnu samoodbranu.
Osim toga, dobar san također:
-Usporava proces starenja 
-Smanjuje stres 
-Daje energiju koja Vam je potrebna kako bi sagorili još više masnoća

Očajnički Želite San?
Upoznajte Vašeg Novog Najboljeg Prijatelja...
Mi pri Dr Gabriel`s smo razvili potpuno prirodno rješenje za problem sa Vašim besanim noćima. Dr Gabriel`s Miran San je specijalno dizajniran kako bi bio efektivan bez štetnih nuspojava. Razvijen nakon godina istraživanja, Dr Gabriel`s Miran San je savršena ravnoteža znanosti i prirode formulirana kombinacijom nježnih ali opet moćnih sastojaka, koji služe kao pomoć i podrška dobrom snu.
Želimo da budete u mogućnosti da brže zaspete, da dobijete zasluženi noćni odmor i da se probudite naspavani i puni energije.
Dovoljno je uzeti samo jednu dozu Dr Gabriel`s Miran San pola sata prije nego što želite spavati. Od momenta kada legnete u krevet, za samo nekoliko minuta bićete u carstvu snova.
A sljedećeg jutra - osjećat ćete se nevjerovatno osvježeno kao da možete učiniti sve i svašta s danom koji stoji pred Vama. Bez mamurluka i glavobolje! No, siguran sam da ste shvatili da dobar san nije samo nešto što želite ... to je nešto što Vi - i Vaše tijelo - očajnički trebate. Da, tako je - trebate se dobro naspavati, jer dobar san je bitan za Vaše dobro zdravlje i blagostanje.
Kada Vašem tijelu priuštite san koji mu je potreban, tada možete uživati ​​u životu...život kakav zaslužujete...onako kako želite....
Osjećajte se puni života, s jasnom vizijom o njemu,
i ne odgađajte ono što volite raditi jer niste imali dovoljno sna i energije.
Spavati ili ne spavati? 
Odluka je na Vama, sada imate izbor. Slatki snovi, dubok san i puni energije...  zar ima bolje od toga?
Naručite svoju dozu mirnog sna odmah, i uživajte u blagodatima zdravlja i u svome životu!

CIJENA 250 ml: 26,50 KM 

CIJENA DOSTAVE: 6,00 KM








0 komentari:

Objavi komentar

Zabranjeno reklamiranje drugih stranica u komentarima bez odobrenja. Hvala na razumijevanju.