Deblokator SinusaČini se Nevjerovatnim da se Problema sa Sinusima Možete Rješiti u Samo Par Dana – Garantirano!

Da li pričate kao lik iz crtanih filmova ili imate sljedeće simptome:
 • Bol i pritisak u licu, koji se pogoršavaju ako se nagnete prema naprijed
 • Glavobolju ili bol iza očiju, čela ili obraza
 • Začepljen nos, sa čestim curenjem niz grlo
 • Smanjen osjećaj mirisa
 • Natečene oči, posebno ujutro
 • Upaljeno grlo i kašalj
 • Loš Zadah
 • Visoku temperaturu vezanu za upalu sinusa
 Ako Vas išta od ovog opisuje, nastavite čitati...
BEZUVJETNA GARANCIJA
Moja lična garancija povrata novca, 100% bez gnjavaže i ispitivanja:
“Ako niste u potpunosti zadovoljni sa rezultatima, ako niste imali koristi ili Vam je bilo gubljenje vremena, u potpunosti ću Vam vratiti Vaš novac i zahvaliti Vam se što ste mi dovoljno vjerovali da prije svega probate.”
Dr Gabriel

Možete očekivati snažno olakšanje u samo nekoliko dana ako:
 • Gubite osjećaj mirisa*
 • Vam je nos začepljen*
 • Vam nos stalno curi ili daje žut ili zelen  iscjedak*
 • Osjećate bol i osjetljivost u području  upaljenog sinusa*
 • Imate visoku temperaturu radi upale  sinusa*
Ovdje se završava Vaša potraga za rješenjem...garantirano!
Za Vaše Bolje Zdravlje,
Dr Gabriel
P.S. Nebitno da li Vas sinusi toliko muče da imate osjećaj da pričate kao Paja Patak ili se već razvila jača infekcija, opet garantujemo Vaše potpuno zadovoljstvo. Dr Gabriel`s Deblokator Sinusa je vjerovatno najjača formulacija za sinuse, dizajnirana da  pruži pomoć pri upali sinusa, neovisno da li je u pitanju upala uzrokovana bakterijama, virusima ili gljivicama.
*Ove tvrdnje nisu evaluirane od EFSA. Ovaj produkt nema karakter niti namjeru da dijagnozira, tretira, lijeci ili preventira bilo koju bolest ili stanje.
I dok neki ljudi uživaju u ljepotama života i blagodatima prirode, drugi pate od simptoma prehlade i gripe. Kašljete, šmrčete, imate osjećaj da Vam je glava strašno teška, a 7 dana kasnije nos se crveni i stalno je začepljen. Čak Vas i lice boli. Mislite da je to samo još jedna prehlada, ali nikako da je se rješite.
Neovisno da li je u pitanju začepljen nos, osjećaj da Vam je glava teška ili da kašljete, vrlo lako može biti da su uzrok ovoga stanja – Vaši Sinusi – stanje koje je poznato kao sinusitis.

Šta su to sinusi uopšte?
Sinusi su šupljine u kostima lica ispunjene zrakom i otvorene prema nosnoj šupljini.Obloženi su istom membranom kao i sami nos. Upravo lučenje koje se tu dešava čini gornje dišne puteve vlažnim i  zaustavlja ulazak prljavštine i bakterija u organizam.
U stvari imate 4 para sinusa koji se nalaze na području lica.
Zbog njihove blizine sa osjetilnim organima i mozgom, u slučaju pojave upale, može doći do komplikacija koje ponekad mogu dovesti čak i do pojave meningitisa*!

Koji su simptomi Začepljenih ili Upaljenih Sinusa?
Simptomi mogu biti: glavobolja, osjećaj pritiska u ušima, začepljen nos, hrkanje, loš zadah, zubobolja, kašalj, „govor kroz nos“ i zamor. Kod djece simptomi mogu bitirazdražljivost, nelagoda u ušima, disanje na usta, problem sa hranjenjem.
Šta se može desiti ako odmah ne tretiram svoje začepljene sinuse?
Ako sinusi ostanu začepljeni duži vremenski period, možete dobiti sekundarnu upalu, poznatiju kao hronični sinusitis. Obično počinje kao normalna virusna prehlada, ali ova sekundarna upala je uzrokovana bakterijama, koje se normalno nalaze u dišnom traktu zdravih osoba.
Zbog suženosti uskih izlaznih tačaka iz sinusa i nemogućnosti izlaza, bakterije se duže zadržavaju i množe i time uzrokuju sinusnu infekciju. Ako se ovo stanje ne tretira, može doći do dodatnih komplikacija sa nosom, očima i srednjim uhom, a posljedice traju mjesecima, a nekada čak i godinama.

Uzroci nastanka sinusitisa
Sinusitis je često uzorkovan infekcijom membrane sluznice od strane virusa, bakterije ili gljivica, a sve počinje sa običnom prehladom. U toku prehlade, membrana sluznice otekne i time počinje blokirati otvore sinusa.
Isto tako, pojedini iritanti ili alergije mogu biti uzrok upale u nosu i sinusima, opet uzrokujući sinusitis.
Neki od iritanata mogu biti:
-  alergenti iz zraka, kao polen
-  tvari koje zagađuju zrak ili dim
-  sprejevi koji sadrže hemikalije (na primjer deterdženti)
Bakterijski sinusitis se često razvije iza napada alergije ili prehlade, jer dolazi do pojačanog lučenja sekreta iz sluznice, time dolazi do nagomilavanja tekućine u sinusima, što je vrlo pogodno tlo za razvoj bakterija.
Ako je bakterija uzrok problema, onda će antibiotici rješiti stvar vrlo brzo, ali ako su uzrok problema virusi ili gljivice, antibiotici NEĆE djelovati i to može biti razlog zašto se ne možete rješiti ovog problema.

Kako rješiti problem?
Da bi bilo koja formulacija uspjela pomoći, mora zadovoljiti nekoliko kriterija:
 • Mora biti efektna u ubijanju ne samo bakterija , nego i virusa i gljivica
 • Mora biti u formi da lako dolazi do dišnih puteva
 • Mora biti u obliku otopine koja brzo prodire u nosnu oblogu i dišne puteve
 • Ne smije imati kontra indikacije
 • Mora biti prirodna i imati dokazanu efektivnost

Dr Gabriel`s Deblokator Sinusa dolazi u vidu otopine koja se putem pumpice direktno unosi u obliku vodene prašine, i ravnomjerno se nanosi po unutrašnjosti gornjih dišnih puteva.
Sadrži 12 snažnih aktivnih sastojaka, koji rade na tome da ubiju bakterije, viruse i gljivice na prvi kontakt, unutar samo par sekundi. Dalje sadrži DMSO, koji osigurava da svaki aktivni sastojak bude odmah apsorbiran i time se smanjuje upala ondje gdje i nastaje.
Na tržištu ne postoji niti jedan sličan prirodan produkt našem Deblokatoru Sinusa,koji će Vam ovako brzo i efikasno očistiti sinuse. To je i razumljivo, jer Deblokator Sinusa je originalna formulacija jednog od najvećih eksperata iz područja herbalnog bilja, koji je koristio samo najjače ali opet potpuno sigurne sastojke. Toliko je siguran da ga i djeca mogu koristiti. 
*Zatražite hitnu medicinsku pomoć ako su Vam se razvili bilo koji od sljedećih simptoma koji ukazuju možda na meningitis: - jaka glavobolja sa ukočenim vratom – zbunjenost i pospanost – osjetljivost prema svijetlu – problemi sa koordinacijom pokreta – povraćanje i proljev
P.S. Ne brkajte sa jeftinim imitacijama nepoznate kvalitete i bez garancije povrata novca. Znam svoj produkt i zato sam 100% uvjeren da ćete biti zadovoljni ili ću Vam u popunosti vratiti novac, bez pitanja, ako niste zadovoljni u bilo kojem smislu!

CIJENA: 16,20 KM

CIEJNA DOSTAVE: 6,00 KM


0 komentari:

Objavi komentar

Zabranjeno reklamiranje drugih stranica u komentarima bez odobrenja. Hvala na razumijevanju.