Prostate Power Dr Gabriel's

Prestanite brinuti o svojoj Prostati! Stop čestom i isprekidanom mokrenju koje Vas stalno tjera na WC!
Riješite se stalnih noćnih buđenja i napokon ispraznite svoj mjehur u jednom mlazu!

CIJENA: 31,00 KM
DOSTAVA: 6,00 KM
Narudžbe SMS porukom ili na Viber broj
060 / 345 - 1787
(u poruku napisati, ime, adresu, broj mobitela i naziv proizvoda)

Da li se ikada našli u situaciji da:
 • Stojite ispred WC školjke – i da se NIŠTA ne dešava
 • Isprekidano mokrite i da nikako ne uspijevate isprazniti svoj mjehur
 • Imate slab mlaz koji počne pa stane…
 • Morate ustati iz kreveta 3 ili više puta po noći
Tipični problemi uvećane prostate mogu:
 • Biti rani znak za nastanak raka…
 • Dovesti do potpunog zastoja u mokrenju…
 • Dovesti do neugodnog osjećaja napetosti i bola u donjem dijelu stomaka…
 • Učiniti Vaš život noćnom morom…

Potpuno je razumljivom da je zdravlje prostate briga broj 1 muškarca iznad 40 godina starosti. Ako su se već javili simptomi uvećane prostate, njihovo zanemarivanje njije opcija, jer to može biti signal vrlo ozbiljnijeg stanja koje predstoji – raka prostate!
Ali – postoje ohrabrujuće vijesti: Otkriće potpuno prirodinh supstanci koje vraća zdravlje porstati i koje je potvrdila i službena znanost. Ova alternativa u tretiranju prostate promovira normalnu veličine prostate, zdravo i olakšano mokrenje …
Možda će Vam zvučati kao iznenađenje, ali iste supsance koje pčele sakupljaju i prerađuju za svoje umnožavanje – Pčelin Polen i Matična Mliječ – Vam mogu pomoći da mokrite sa više snage i moći da mokrite sa više snage i moći (ovaj polen je prirodno procesiran iz cvijeća i potpuno je drugačiji od stvari koje Vam izazivaju alergiju).
Polen je „sjeme“ cvijeća koje mu omogućuje da se razmnožava. Ono što možda niste znali je da je krcato vitaminim, mineralima, antioksidantima, nezasićenim masnoćama, enzimima i još mnogo toga. U stvari, polen je kompletna hrana čak i od mlijeka, jer sadrži i željezo. Polen je „super-hrana“ za pčele – i za Vašu prostatu! Za polen se kaže da je najbolji prirodni antibijotik koji postoji!
Matična Mliječ (Royal Jelly) omogućuje pčelinjoj kraljici, matici, da živi čak 40-50 puta duže nego normalna pčela sa svim seksulanim i reproduktivnim sposobnostima!
Predstavljamo Vam malo poznato „Čudo za prostatu“…
Dr Gabriel`s Prostate Power i njegovu korist za Vašu prostatu
Upravo ove dvije super – hranjive supstancePčelinji Polen i Matičnu Mliječ čine glavne sastojke u „Čudu za Prostatu“, Dr Gabriel`s Prostate Power, koji sadrži punih 5 grama Matične Mliječi i 20% Pčelinjeg Polena u ukupnoj masi produkta!
Zbog ovako velikih količina Matične Mliječi i Polena, Dr Gabriel`s Prostate Power uspješno vraća zdravlje Vašoj prostati kroz djelovanje na hormon zvani DHT, koji je „glavni krivac“ za Vaš problem, jer signalizia prostati da raste. Pored toga, još se nakuplja i u tkivu prostate, te time izaziva probleme koje osjetite.
Snažni antioksidansi i supstance u Dr Gabriel`s Prostate Power uspostavljaju proizvodnju viška DHT hormona i time reduciraju natečenost prostate, poboljšavaju mlaz mokraće, te dovode do popunog nestanka neugodnih simptoma, kao što su često mokrenje, nemogućnost potpunog pražnjenja mjehura… Navedene koristi od polena i matične mliječi su dokazane od strane japanskih istraživača.
I zato jednostavno ima smisla, ako uzimate NAJPOTPUNIJU HRANU što nam Zemlja može dati i koja se nalazi u velikim količinama u Dr Gabriel`s Prostate Power, da će Vaša direktna korist biti:
 • Prestanak brige o prostati i nastajanju raka
 • Prestanak noćnim posjetama toaletu i san u „komadu“ kroz čitavu noć!
 • Pražnjenje Vašeg mjehura u potpunosti!
 • Jači mlaz pri mokrenju
 • Dobijanje najbolje moguće zaštite za svoju prostatu za godine koje dolaze

Sa druge strane, ako budete predugo čekali u pružanju potpore svojoj prostati, izlažete se riziku da završite u čekaonici Vašeg lokalnog urologa ili čak specijaliste za rak! I ništa dobro NIKADA neće izaći iz toga…

0 komentari:

Objavi komentar

Zabranjeno reklamiranje drugih stranica u komentarima bez odobrenja. Hvala na razumijevanju.