Dr Gabriel`s Immuno Power

Kako Razviti Neprobojan Imuni Sistem u roku od 30 Dana – ili Vam Vraćamo Vaš Novac!

Imunost

Da li Imate Ove Simptome Oslabljenog Imunog Sistema:
 • Lako Se Prehladite ili "zaradite" Viruse
 • Osjećate se Nevoljno i Umorno Većinu Svoga Vremena
 • Stalno ste Bolesni
 • Osjećate Slabost usljed Hemoterapije ili Zračenja pri Tretiranju Raka
 • Imate nebrojene Alergije
 • Ranama Treba Vječnost Da Zarastu


BEZUVJETNA GARANCIJA

Moja lična garancija povrata novca, 100% bez gnjavaže i ispitivanja:
“Ako niste u potpunosti zadovoljni sa rezultatima, ako niste imali koristi ili Vam je bilo gubljenje vremena, u potpunosti ću Vam vratiti Vaš novac i zahvaliti Vam se što ste mi dovoljno vjerovali da prije svega probate.”
Dr Gabriel

Ovo je što obično možete očekivati u roku od 30 dana redovne upotrebe:
 • Sposobnost da se odbranite od bilo koje vrste gripe*
 • Snažan imuni sistem i dobro zdravlje umjesto da stalno budete bolesni*
 • Osjećaj da ste puni energije umjesto da se osjećate iscrpljeno i umorno*
 • Olakšanje pri alergijama*
 • Obnovljeni i Ojačani Imuni Sistem poslije tretmana hemoterapije ili zračenja*
 • Rane zarastaju mnogo brže, kao i poboljšanu cirkulaciju*
Za Vaše bolje zdravlje
Dr Gabriel

P.S. Molimo budite u potpunosti uvjereni, ako Vi ili Vaš član porodice ne budete imali koristi od našeg produkta, da možete BILO KADA zatražiti puni povrat novca! Da, garancija vrijedi i u slučaju da ste u potpunosti iskoristili sadržaj pakovanja - pa kako bi drugačije znali da li radi ili ne!!!

*Ove tvrdnje nisu evaluirane od EFSA. Ovaj produkt nema karakter niti namjeru da dijagnozira, tretira, liječi ili preventira bilo koju bolest ili stanje.

 Badzak"U zadnjih par godina osjetim da imam izražene probleme sa svojim imunim sistemom, jer svake godine pod obavezno   uhvatim prehladu, ili u najgorem slučaju me uhvati jaka upala krajnika. Radi njih sam čak završavala i u hitnoj na inekcijama, jer je temperatura bila žestoka, iznad 39°. Pošto vodim vrlo poznati restoran u Mostaru, tempo života mi ne dopušta da više pažnje posvetim svome zdravlju. U razgovoru sa jednim od naših klijenata sam saznala za Dr Gabriel`s Immuno Power, i dobila sam preporuku za njega. Počela sam ga redovno trošiti otprilike 2 mjeseca prije sezone gripe, a u zimu kad su svi oko mene šmrcali, kašljali, zavatrili, ja nisam ni kihnula, a kamoli dobila upalu krajnika. To jedino objašnjavam da mi je Imuno Power ojačao imuni sistem, jer sam kao i ranijih godina u intenzivnom kontaktu sa ljudima samo što se ove godine napokon nisam razboljela. A eto još svi pričaju i o toj novoj gripi, a meni - ništa.
E. Badžak, Nacionalni Restoran "MM", Mostar

 Šta mi možemo a šta ne možemo uraditi?

...Ako hoćete da dobijete instantno rješenje za gripu ili da ponovno uspostavite svoj imuni sistem preko noći, onda ovo nije za vas.
Ali, ako vjerujete da je najbolje imati snažan imuni sistem, koji se može razvitiuzimanjem ovog ukusnog i jednostavnog prirodnog koncentriranog prehrambenog produktau roku od par sedmica, onda mi dopustite da Vam predstavim jedan od najjačih prirodnih pojačivača imunog sistema – više o tome kasnije, ali prvo, šta su simptomi i uzročnici oslabljenog imunog sistema?

Česti problemi koji se javljaju radi Slabog Imunog Sistema: Kojeg od ovih bi se Vi željeli rješiti?

Hronične upale i temperature – anoreksije - hroničnog proljeva – gubitka težine –otečenih limfnih čvorova – hroničnog umora, ili simptoma ozbiljnih infekcija: upale pluća– meningitisa – encefalitisa (upala mozga)

Immune

Šta bi Svatko Trebao Znati o Svome Imunom Sistemu?
Vaš imuni sistem je ono što Vam pomaže da se borite protiv bakterija, virusa i raka.
I stari i mladi imaju slabi imuni sistem (ali zbog potpuno različitih razloga). Današnja moderna kultura podrazumijeva mnoga putovanja širom Zemlje. U svakom gradu ćete naići na ljude koji su se upravo vratili sa dalekog putovanja, i naravno sa sobom su donijeli „sitne nepoželjne putnike“ – klice (mikrobe), koji mogu zaraziti druge ljude. Ako mislite da je jedini način da izbjegnete zarazu to da se zaključate pod "stakleno zvono" i živite u kliničkim uvjetima higijene bez fizičkog doticaja sa ljudima, onda ne znate da jejedini i najjednostavniji način kako izbjeći moderne zdravstvene opasnosti, kao što je svinjska gripa, razviti jak imuni sistem, kojeg Vaše tijelo treba jakog da se bori u slučaju potrebe.
Ko je kriv što ste često bolesni?

1) Stres –  Broj 1 uzročnik slabljenja Vašeg imunog sistema
Direktna veza između slabljenja imunog sistema i stresa je i znanstveno dokazana

2) Nedostatak Hranjivih Tvari u Tijelu – dobro poznati uzrok za nepravilan rad imunog sistema.
Svi sastojci koji se nalaze u Dr Gabriel`s Immuno Power nisu zamjena za uravnoteženu prehranu, ali smo zato prepoznali da naša ishrana nije ono što bi trebala biti u ovome modernom dobu. Da li volite jesti Baklave? Uživate u kafi 2 ili više puta dnevno? Alkohol? Cigarete? Sve su ovo faktori koji doprinose slabljenju Vašeg imunog sistema.

Kvalitetni Sastojci i Formula Eksperta

Dr Gabriel`s Immuno Power je specijalno formuliran od Dr Narodne Medicine, Dr Gabriel-a, koji je Sedma Generacija Herbalista u svojoj porodici, sa 30 godina iskustva.
Jedan od sastojaka – propolis je poznat kao najmoćniji ubica bakterija i virusa nego bilo koji poznati antibiotikPropolis pojačava tijelu prirodne mehanizme borbe protiv bakterija i virusa. Nadalje tu je i Pčelinji Polen, sa svih svojih 8 esencijalnih amino kiselina, koje tijelo samo ne može proizvesti, nego se moraju unositi putem ishrane, pa se zato i zovu esencijalne. Na vrhu ovih sastojaka je i Kralj sve prirodne hrane:Matična Mliječ, istinska Super Hrana koja je krcata hranjivim komponentama i sastojcima koji iznimno pojačavaju imuni sistem. Ona je idealna za svakoga ko se oporavlja od bilo koje bolesti, operacije ili medicinskog tretmana, kao hemoterapije, koja Vas čini slabim.
Zamislite sebe da:
 • Puni samopouzdanja idete među ljude bez straha da ćete uhvatiti Svinjsku Gripu
 • Ste jaki i otporni na zimske prehlade i bolesti iako su Vaši prijatelji pali na postelju
 • Ne morate brinuti da li će Vaše Dijete uhvatiti neku opasnu bakteriju u školi
 • Imate snažan imuni sistem i ubrzano se oporavljate poslije operacije
 • Ste bez brige, jer ste izgradili  svoj imuni sistem poslije hemoterapije ili zračenja...i SVE to za feninge dnevno!
Zvuči Vam predobro? Onda nemojte rizikovati. Ako ne budete oduševljeni u bilo kojem smislu, na primjer ne vidite vidljivo poboljšanje kao što smo spomenuli u ovoj brošuri, vratićemo Vam 100%-tni iznos Vašeg novca, bez gnjavaže i ispitivanja!

P.S. Ne brkajte sa jeftinim imitacijama nepoznate kvalitete i bez garancije povrata novca. Znam svoj produkt i zato sam 100% uvjeren da ćete biti zadovoljni ili ću Vam u popunosti vratiti novac, bez pitanja, ako niste zadovoljni u bilo kojem smislu!
Immuno Power sadrži jaku koncentraciju matične mliječi i mnogo pčelinjeg polena u bazi višestruko nagrađivanog meda i dodatnih mnogo grama propolisa po svakom pakovanju, i sve to za samo 35KM za mjesečnu zalihu. Zaštitite sebe i svoju djecu sa jakim imunim sistemom protiv poznatih i nepoznatih prijetnji!
Prestanite brinuti! Ne rizikujete niti jednog feninga, jer se 100% garancija povrata novca odnosi i na slučaj ako ste u potpunosti iskoristili sadržaj pakovanja-pa kako bi drugačije znali da li radi ili ne! Rizik je u potpunosti na nama!

Reagirajte ODMAH i prestanite brinuti o svom imunom sistemu!

>>> NARUČITE OVDJE <<<
CIJENA  35,00 KM

0 komentari:

Objavi komentar

Zabranjeno reklamiranje drugih stranica u komentarima bez odobrenja. Hvala na razumijevanju.