Dr Gabriel`s Brisač proširenih vena

Proširene Vene: Čini se Nevjerovatnim da se Ovoga Možete Rješiti u Samo 4 Sedmice

zdrave-vene

Da li imate:
  • Osjećaj težine, pečenja, bola ili umora u Vašim nogama?
  • Otečene članke ili stopala?
  • Svrbež na području vena?
  • Ružne popucale kapilare?
  • Vene na nogama koje više nalikuju crvima?
  • Otečenu nogu?
Ako imate, onda nastavite čitati...

BEZUVJETNA GARANCIJA
Moja lična garancija povrata novca, 100% bez gnjavaže i ispitivanja:
“Ako niste u potpunosti zadovoljni sa rezultatima, ako niste imali koristi ili Vam je bilo gubljenje vremena, u potpunosti ću Vam vratiti Vaš novac i zahvaliti Vam se što ste mi dovoljno vjerovali da prije svega probate.”
Dr Gabriel
Ovo je tipično što možete očekivati unutar 4 sedmice redovnog korištenja. Lično garantujem olakšanje ili nam ništa niste dužni:
  • Proširene vene „nestaju“ ili su u vidljivo boljem stanju*
  • Otekline nestale ili vidno smanjene*
  • Osjetno smanjenje bola u nogama nakon dugog stajanja*
  • Prestanak svrabeža (obično unutar prvih 5 dana)*
  • Popucali kapilari nestaju*
  • Deformirane vene se vraćaju u početnu formu, jer im se vraća elastičnost*
  • Bilo kakve rane na koži mnogo brže zarastaju*

Za Vaše Bolje Zdravlje
Dr Dabriel

P.S. Naša Bezuvjetna Garancija Povrata Novca važi i u slučaju ako budete koristili i naše Dr Gabriel`s Ulje Čorokota zajedno sa ovom kremom radi boljeg i jačeg efekta ili ako budete koristili samo Brisač Proširenih Vena.
*Ove tvrdnje nisu evaluirane od EFSA. Ovaj produkt nema karakter niti namjeru da dijagnozira, tretira, liječi ili preventira bilo koju bolest ili stanje.
Da li Vas ovo opisuje: Osjećaj težine, pečenja, bola ili umora u Vašim nogama? Ovi simptomi mogu biti jače izraženi nakon dana provedenog u dugom sjedenju ili stajanju. Ako je tako, onda vjerovatno imate proširene vene.

Neka Često Postavljana Pitanja
1.Šta su to Proširene Vene?
Proširene Vene su uvrnute, uvećane vene koje se nalaze blizu površine kože. Najčešće se javljaju na nogama i člancima.

2.Šta je uzrok pojave Proširenih Vena?
Pojava proširenih vena je vezana za slabljenje ventila unutar samih vena, kao islabljenja samog zida vene. U normalnom slučaju, ovi ventili u venama služe da osiguraju strujanje krvi iz noga prema srcu. Kad ovi ventili ne rade kako treba, dolazi do nakupljanja krvi u venama noga, pritisak na njihov zid raste i na kraju popušta-vene se prošire i uvrnu.
Pojava proširenih vena je vezana za naslijedne gene, kao i za starenje. Ljudi koji imajuvišak kilograma ili rade na mjestima gdje moraju stajati duže periode vremena isto imaju povećan rizik nastanka proširenih vena, jer ove pojave povećavaju pritisak u venama noga, što dovodi do proširenja vena.

Proširene vene

3.Koji su Simptomi Proširenih Vena?
Proširene Vene izgledaju kao natečene i uvrnute ispod kože, često tamno plave boje.
Blagi simptomi mogu biti:
Otečeni članci ili stopala
- Svrbež na području vena
Ozbiljniji simptomi mogu biti:
Oticanje noge i bol u lisnom mišiću nakon dužeg sjedenja ili stajanja
Promjene u boji, vlažnosti i debljini kože
- Perutanje kože i razne upale
Otvorene rane ili pojava krvarenja čak i nakon vrlo malih ozljeda

4.Kako se Proširene Vene uobičajno tretiraju i kakve su kontraindikacije?
Ovi tretmani najčešće znače zaustavljanje protoka krvi u veni, razaranje vene putem lasera ili fizičko vađenje vene hirurškim putem.
Ovo je samo tretiranje SIMPTOMA, a ne uzroka i zato se problemi sa proširenim venama vrate u roku od 2-3 godine. Nadalje, poslije ovakvih tretmana dolazi doizraženog rizika od pojave potencijalno ozbiljnog stanja koje se zove tromboza dubokih vena. Ove vene su tu gdje jesu radi svoje svrhe: one nisu višak koje je neko tu stavio tek tako.
Najbolji tretman je uvijek onaj kojim se stanje vraća na početnu poziciju, onako kako ga je Stvoritelj i kreirao u prvotnoj formi.

Kako Možete Pomoći Sebi na Prirodan Način i Time Izbjeći Sve Kontra-Efekte

Dr Gabriel`s Brisač Proširenih Vena je, kao i svi naši ostali produkti, 100% prirodan i bez bilo kakvih industrijskih ili hemijskih primjesa. Svi sastojci su uzeti iz prirode i lokalno proizvedeni pod strogim nadzorom Dr Gabriela.
Prosirene vene noge

Pri odabiru sastojaka, koristili smo samo najaktivnije sastojke u punoj snazi i koncentraciji, koji će dati tako jak rezultat, da ćete ga moći vidjeti maltene u minutama nakon upotrebe.
Da, za razliku od ostalih krema, kojima je potrebno i do nekoliko mjeseci da pokažu ograničene rezultate, upotrebom Brisača Proširenih Vena OSJETIT ćete razliku i rezultate već unutar prve 2 sedmice.
Da bi dobili brze rezultate, dodali smo DMSO kao jedan od sastojaka – to je prirodna supstanca, koja je moćni transporter aktivnih sastojaka kreme duboko u kožu i vene. Ne postoji nijedna druga supstanca koja ovo može bolje uraditi. Upravo ovo činiBrisač Proširenih Vena jednim od najboljih oružja za borbu protiv proširenih vena na svijetu, i ne može se uporediti ni sa čime što možete kupiti na tržištu.
Više od 10 različitih sastojaka koji čine Dr Gabriel`s Brisač Proširenih Vena su specijalno formulirani da smanje upalu, poprave i smanje oštećene vene,  i da ublaže bol.

proširene vene noge izliječene
Ovo se sve ostvaruje sa jednostavnom lokalnom upotrebom na koži, koja će Vam ostavitiosjećaj glatke kože pod rukom, kao i osježavajući miris na koži. Vjerujemo da ne postoji nijedan prirodni produkt koji je efektivan kao Dr Gabriel`s Brisač Proširenih Vena. U stvari toliko smo sigurni da ćete biti oduševljeni rezultatima, da Vam nudimo bezuvjetnu garanciju povrata novca za svako pakovanje kreme. Ako ne budete zadovoljni kako tvrdimo, ništa nam niste dužni.
P.S. Ne brkajte sa jeftinim imitacijama nepoznate kvalitete i bez garancije povrata novca. Znam svoj produkt i zato sam 100% uvjeren da ćete biti zadovoljni ili ću Vam u POTPUNOSTI VRATITI VAŠ NOVAC, bez pitanja, ako niste zadovoljni u bilo kojem smislu!

Legal Disclaimer - Pravna izjava o poricanju/odricanju od odgovornosti: Informacije koje se nalaze na ovoj stranici, u ovoj brošuri, i na svim ostalim našim brošurama i katalogu kao i na naljepnicama naših produkata služe samo u svrhu informiranja. Ovi produkti i informacije NEMAJU karakter, namjeru i ne služe, da dijagnoziraju, tretiraju, liječe ili preventiraju stanje ili bolest. Ove informacije NEMAJU karakter, namjeru biti i NISU zamjena za savjet Vašeg doktora ili profesionalnog radnika u zdravstvu. Za bilo kakve promjene u ishrani, u vježbama ili uzimanju dodataka ishrani, trebate se prvo savjetovati sa Vašim doktorom ili profesionalnim osobljem iz zdravstva. NE prestajte uzimati lijekove bez konzultiranja Vašeg doktora. Produkti u ovom katalogu, kao i informacije o njima ovdje i u našim brošurama nisu evaluirane od strane američkog FDA (Food and Drug Administration) niti od Europske EFSA (Europian Food Safety Authority).

>>> NARUČITE OVDJE <<<
CIJENA: 16,50 KM

3 komentara:

  1. Kako poručiti u Srbiji?

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako naručiti u BiH, Sarajevo, lično pitanje

    I Australiju, Brisbane, pitanje za moju rođaku

    OdgovoriIzbriši

Zabranjeno reklamiranje drugih stranica u komentarima bez odobrenja. Hvala na razumijevanju.